Samsung

Samsung

A kezdeti kis kereskedő cégből a Samsung egy világméretű vállalattá nőtte ki magát a fejlett technológiát, félvezetőket, felhőkarcolók és gyárak építését, petrolkémiát, divatot, egészségügyet, pénzügyet, szállodaipart és még sok más iparágat felölelő üzletágakkal. Felfedezéseinknek, találmányainknak és áttörést hozó termékeinknek köszönhetően vezetőkké váltunk ezeken a területeken, folyamatos lendületben tartva az iparágakat.

A Samsung a szórakoztató elektronikai innovációitól kezdve a biogyógyszerészeti fejlesztésekig minden nap nagy hatású élményeket oszt meg az emberekkel világszerte. Mivel minden üzletágban a kiváló termékek és szolgáltatások létrehozására törekszünk, ezzel mindenhol jobbá tesszük az emberek életét, és pozitív változásokat hozunk a minket körülvevő világba.

Célunk egyszerű: meg akarjuk adni Önnek a szabadságot, hogy utazni tudjon, új élményeket szerezhessen, és kezébe vehesse saját élete irányítását. Ez az erő, amely összeköti a jelenbeli Önt azzal, aki a jövőben szeretne lenni. Egy változó világban mi még gyorsabban változunk. Rendíthetetlenül új felfedezésekre és innovációra törekszünk az erőt adó, és a lehetőségek világának ajtaját kitáró technológiák létrehozása és szolgáltatások nyújtása révén.